Forside > Partnere

Elgiganten samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen. Elgiganten er en af Danmarks største elektronik- og hvidevarekæder med butikker i hele Danmark. I Elgiganten er passionerede omkring at yde den bedste kundeservice, og går op i at rådgive kunder professionelt om alle de brugervenlige og…

Læs mere

Microsoft samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark. Microsoft ønsker at gøre en forskel for samfundet. Gennem partnerskaber, teknologiske løsninger og ved at bringe medarbejdernes kompetencer i spil bidrager de til at løse sociale udfordringer og skabe økonomiske vækstmuligheder – både lokalt og globalt. De er særligt engageret i uddannelse, privacy…

Læs mere

REMA 1000 samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark gennem indsamling til julehjælpen og juleoverskud.

Læs mere

Sportsmaster samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen. I over 30 år har SPORTMASTER arbejdet fokuseret på at opnå den markedslederposition, kæden har i dag. Med mere end 100 butikker er SPORTMASTER ikke blot Danmarks største sportskæde, men også den mest populære blandt danskerne. Ud…

Læs mere

Arbejdernes Landsbank samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen. Arbejdernes Landsbank lægger vægt på nærhed og engagement, både når det gælder faglige og personlige relationer. Det sætter et naturligt præg på den måde, de driver bank på – over for kunder, medarbejdere og andre interessenter.

Læs mere

Silvan samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen. Silvan betjener dagligt “gør-det-selv”-danskeren med gode råd og vejledning i de mange byggemarkeder rundt om i Danmark.

Læs mere

Ekstra Bladet samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen. Med 800.000 læsere leverer Ekstra Bladet dagligt journalistik til den danske befolkning med fokus på nyheder, afsløringer, sport og underholdning.

Læs mere

KIF Kolding-København samarbejder med Dansk Folkehjælp for, at gøre livet bedre for fattige og udsatte børn i Danmark – gennem sport. KIF Kolding København markerer sig nationalt såvel som internationalt i håndboldverdenen. KIF Kolding København er ikke en klub, der vil gå på kompromis. Ydermere, vil klubben producere fantastiske sports – og underholdningsoplevelser på og udenfor banen.

Læs mere